EVENIMENTE ONLINE

Live  Streaming

 

Oferim o soluție completă și profesionistă pentru evenimente live, de la producția materialului până la streamingul live al evenimentului.

 

Studio virtual personalizabil

 

 

Posibilitatea integrării de servicii de vânzare de bilete

 

 

Streaming public sau cu acces privat

 

 

Evenimente accesibile inclusiv de pe dispozitive mobile: smartphone, tablete

 

 

Pagina de prezentare a evenimentului personalizată

 

 

Suport tehnic complet

TIPURI DE EVENIMENTE ONLINE

Xmas Online Party

Dacă pandemia ne-a stricat planurile, nu înseamnă că nu ne mai putem distra la petrecerea anuală de Crăciun. Un eveniment cu siguranță memorabil ce va debuta cu un discurs al directorului general în sala de conferințe virtuală, urmat de un concert live la care avatarurile participanților vor dansa.

Conferințe online, congrese online

O platformă integrată ce poate cuprinde diverse opțiuni: pagină web de prezentare a evenimentului, înregistrarea participanților și vânzarea de bilete, auditorium, zone și săli de break-out, streaming online, activități fun post conferință, etc.

Târguri și expoziții online

Platforma noastră oferă o experiență imersivă, un spațiu de expoziție virtual, standuri personalizabile, zone private pentru networking sau discuții comerciale și mai ales posibilitatea de a intra pe site-ul expozantului și a cumpăra online un produs.

Traininguri online

Platforma noastră permite o experiență interactivă și integrarea unor activități fun, opțiuni ce vor transforma un training standard (și senzația de zoom fatigue) într-o experiență memorabilă pentru participanți!

Gale de premiere online

O ceremonie de premiere filmată și difuzată online în mod profesionist, pentru a celebra realizările profesionale ale perioadei și pentru a motiva angajații.

Alte evenimente online

 

Dacă evenimentul online pe care dorești să îl organizezi nu se regăsește printre cele de mai sus, nu înseamnă că nu avem o soluție!

 

Așteptăm mai multe detalii și vom reveni în cel mai scurt timp cu o propunere creativă pentru evenimentul tău online sau virtual!

 

București, sector  1

contact@evenimentevirtuale.ro

 

0755.190.190

© Copyright 2020 ATELIER IMAGE | All Rights Reserved